УПИСИТЕ СЕ СЕУШТЕ ВО ТЕК! ПОВЕЛЕТЕ! – ЦСЈ ЛИНГВА НОВА

Центар за странски јазици ЛИНГВА НОВА

раб.вр. 08.00 – 20.00 (понеделник-петок)

09.00 – 16.00 (сабота)

тел. 034/ 323-771 , 070/ 394-544 лок. НАРОДНА ТЕХНИКА

 

 

УПИСИТЕ СЕ СЕУШТЕ ВО ТЕК! ПОВЕЛЕТЕ!

Учите ГЕРМАНСКИ јазик во училиштето, па сакате да го совладате подобро? Сакате да ги подобрите Вашите можности за вработување?

Се подготвувате да патувате или живеете во странство? Постојат безброј причини зошто да учите странски јазици. Секој со својата причина, но со една единствена цел – Надминување на најважната јазична бариера која би можела да постои за Вас во комуникацијата со останатиот свет.

Доверете го своето или образование на Вашите деца во сигурни раце! Научете ГЕРМАНСКИ јазик со Лингва НОВА!

ПОСТОИМЕ ЗА ВАС, ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ СВЕТОТ!

Comments are closed.