Се омажи Тања Кајнакчиева, една од победничките на „Сите наши песни’’

Кога со Гонце Ѓоргиева и Александра Јанева ја освоија паричната награда во музичкиот натпревар „Сите наши песни’’, Тања Кајнакчиева рече дека нема да „чепне ниту денар’’ бидејќи парите ќе ги чува за свадбата во септември…

И дојде септември, свадба се случи , а од Кајнакчиева, Тања стана Кајнакчиева – Арсовски.. Невестата кажа дека за неа тоа беше „најубавиот ден во животот’’, а како подарок за влегувањето во брак, таа на свадбата му отпеа на супругот Горан љубовна песна „Волим осмех твој’’.

 

1238257_244769885679362_734900843_n

Image 1 of 8

 

Comments are closed.