Оглас за вработување во ИКТ секторот

Барам соработници за промоција и дистрибуција на мобилна апликација во  startup фирма!

Заинтересираните треба да имаат најмалку 14 години и основни познавања од информатичко – комуникациската технологија.

Сите заинтересирани можат да остават кратко CV на e -mail trajce@wazzub.com

 

Comments are closed.