ОВАА НЕДЕЛА ЗАПОЧНУВАМЕ СО БЕСПЛАТНИТЕ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ! ПОБРЗАЈТЕ! – ЦСЈ ЛИНГВА НОВА

Центар за странски јазици ЛИНГВА НОВА

раб.вр. 08.00 – 20.00 (понеделник-петок) 

09.00 – 16.00 (сабота)

тел. 034/ 323-771 , 070/ 394-544     лок. НАРОДНА ТЕХНИКА

 

 

ПОЧИТУВАНИ РОДИТЕЛИ, доверете го образованието на Вашите деца во сигурни раце ! Изберете долгогодично искуство, стручност и квалитет. ЦСЈ Ви ги препорачува своите јазични курсеви за Вашите деца уште од предучилишна возраст (за деца до 6 години), па се до четврта година од средното образование. На вашите првоодделенци, им посакуваме успешен почеток на Вашето образование. Да станат вредни ученици, кои лесно ќе ги совладуваат училишните обврски и ќе нижат успеси во учењето сите наредни години од своето образование. Почнете уште од прво одделение да учите странски јазици со Лингва НОВА. Колку порано започнете, толку подобро ќе го совладувате јазикот и во училиштето и ќе добивате само петки !

ОСНОВЦИ, ако сакате да го подобрите знаењето на некој странски јазик кој го учите во училиштето или пак сте одлични во неговото познавање, но сакате да се надоградите и подготвите за средното образование, дојдете во Лингва НОВА заедно да учиме или надоградуваме, со секого спрема неговите потреби !

СРЕДНОШКОЛЦИ, Вие се наоѓате на крстопат во Вашиот живот кога треба да го насочите Вашето понатамошно образование, а со тоа на еден начин да ја изберете Вашата идна професија. Познавањето на странските јазици е нужност која се наметнува како за понатамошното образование, така и за Вашето вработување и градење на успешна кариера !

ВОЗРАСНИ, потребата за познавање на странски јазици не постои само за “помладите”, како што обично знаеме да кажеме, туку новото динамично време вакви потреби ни наметнува и нам возрасните. Дали при вработување или напредување во работата, дали при патување или живеење во некоја странска земја или во секојдневието ( користење интернет, гледање филмови, слушање музика, комуникација со роднини и пријатели од странство) потребата од познавање на странски јазик е секогаш актуелна. Вашите можности за учење после завршувањето на образованието не се опаднати, ниту ограничени, затоа како што за телото е важна физичката активност, така за умот е важна менталната активност со што умот се одржува млад.

Comments are closed.