НАЈМАЛИ, ОСНОВЦИ, СРЕДНОШКОЛЦИ, СТУДЕНТИ, ВОЗРАСНИ, ПОВЕЛЕТЕ СИТЕ! УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК! – ЦСЈ ЛИНГВА НОВА

 

Центар за странски јазици ЛИНГВА НОВА

раб.вр. 08.00 – 20.00 (понеделник-петок) 09.00 – 16.00 (сабота)

тел. 034/ 323-771 , 070/ 394-544 лок. НАРОДНА ТЕХНИКА

 

 

ЗАПОЧНУВАМЕ СО НАСТАВА НА 23 СЕПТЕМВРИ СО БЕСПЛАТНИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ!

Учите некој јазик во училиштето, па сакате да го совладате подобро? Сакате да ги подобрите Вашите можности за вработување? Се подготвувате да патувате или живеете во странство? Постојат безброј причини зошто да учите странски јазици. Секој со својата причина, но со една единствена цел – надминување на најважната јазична бариера која би можела да постои за Вас во комуникацијата со останатиот свет.

Доверете го своето или образование на Вашите деца во сигурни раце! Учете странски јазици со Лингва НОВА!

ПОСТОИМЕ ЗА ВАС, ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ СВЕТОТ!

Comments are closed.