ШОК ЦЕНИ ЗА СИТЕ МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ – ЧЛЕНОВИ НА АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ ОД АКАДЕМИЈА АБЦ!!!

По повод Јубилеј 20 години постоење на Академија за Образование, Спорт и Култура АБЦ Струмица, а во соработка со Академија Пандев, идеална понуда за посета на  курсеви по сите странски јазици со огромни попусти од 20% за младите фудбалери членови на Академијата Пандев .

 

Побрзајте!!!

Уписите се во тек…

 “Колку јазици зборуваш толку луѓе вредиш”

Тел. 034 34 44 55; 33 08 55; 33 08 56

Мобилен:  075 452 850

Comments are closed.