Денес се игра полуфинале на „STREET VOLLEYBALL STRUMICA 2013’’

 

Полуфинални натпревари во машка конкуренција на аматерскиот одбојкарски турнир „STREET VOLLEYBALL STRUMICA 2013’’ се играт вечерва на струмичкиот плоштад со почеток во 19:30 часот помеѓу екипите Ронибет – Ново Коњарево Фико и  Савело – Нова Маала. На третата вечер на турнирот ќе се одигра и еден натпревар во женска клонкуренција.

 

 

Резултатите од вчерашните натпревари на одбојкарскиот турнир:

Сушево – Ронибет 1 – 2

Нова Маала – Злеово 2 – 0

Ново Коњарево – Фико Савело 0 – 2

Ронибет – Нова Маала 2 – 1

Comments are closed.