Зоран Заев заигра за одбојкарската екипа „Струмица’’

Во тек е првата вечер од Ноќниот турнир во одбојка. На екипата „Струмица’’ која игра против „Медо Мебел’’ се придружи како појачување и градоначалникот Зоран Заев. Тој го облече дресот кој вечерва на отварањето го доби на поклон од оргазнизаторите на турнирот.

dsc_0119_1600x1067

Image 1 of 10

Comments are closed.