Колекција на Живко Поповски на стари струмички билети

Да се потсетиме како некогаш изгледаа билетите за спортски натпревари што се одржуваа во Струмица, културни манифестации, патувањата… Колекционерот не враќа назад во минатато…

 

 

1157567_10201704380188123_1067540391_n

Image 1 of 20

Comments are closed.