Научете странски јазик со насмевка затоа што: “Колку јазици зборуваш толку луѓе вредиш”

 

Се гордееме со фактот што толку многу луѓе во изминатите 20 години ни ја дадоа  сопствената доверба,  а и  довербата на нивните деца.

Нашата мисија е да ги инспирираме луѓето да уживаат и да го бираат најдоброто за себе и за оние кои ги сакаат, да повлекуваат правилни потези и да донесуваат паметни одлуки живеејќи паметно…        

Одамна свативме дека ставајќи ѓи луѓето во преден план  ни  дава можност  да ја работиме работата која ја сакаме со огромно задоволство. Затоа нашите телефони се достапни секогаш , немаме недолични прашања и сето наше знаење со кое располагаме го споделуваме со сите.                                              

Нашата цел ја остваруваме благодарение на довербата која ни ја давате, но секако Вашиот избор за Нас е најважната работа на светот.

За нас важи правилото  дека јазикот кој се зборува во некоја земја претставува само дел од културата на таа земја. Од тие причини Ви порачуваме : Дојдете да го избереме и совладаме јазикот кој Вие го саката, а Ние ќе ви овозможиме пријателска атмосфера и работа во компактабилни  групи..

 

 

Научете странски јазик со насмевка затоа што:

Колку јазици зборуваш толку луѓе вредиш”

Тел. 034 34 44 55; 33 08 55; 33 08 56

Мобилен:  075 452 850

Comments are closed.