СРЕДНОШКОЛЦИ, ПОВЕЛЕТЕ! УЧЕТЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ СО ЕДУ СПРИНГ !

НИЕ ОДГОВАРАМЕ НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ!

Информации и пријавување :
Секој работен ден од 08.00h-21.00h во Еду Спринг-Центар за едукација и интелектуални услуги
ул.Братство Единство 7/2-3 Струмица наспроти ТА Лагуна Травел
034/321-121 078/204-802 078/206-822

ЕДУ СПРИНГ-Струмица организира НАСТАВА ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ, по посебни СРЕДНОШКОЛСКИ ПОПУСТИ.

Наставата по англиски јазик се организира во текот на целата учебна година 2 пати неделно по 90 минути, по ТЕРМИНИ ПРИЛАГОДЕНИ според нивното редовно образование.

Програмите кои се користат при изучување на англискиот јазик, соодвествуваат на програмите кои се изучуваат во средните училишта се со цел успешно СОВЛАДУВАЊЕ НА УЧИЛИШНИОТ МАТЕРИЈАЛ.

Истотата, ние ви нудиме и ВИКЕНД ПОДУЧУВАЊЕ-Саботно подучување по школски програми за само 100 ден. од час.

За средношколците кои  изучуваат Бизнис Англиски-организираме  настава- курсеви по БИЗНИС АНГЛИСКИ ЈАЗИК.

Преку изучување на светски реномираните јазични програми , ПОДГОТОВКА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА МАТУРА

Еду Спринг во соработка со Британски Совет-Скопје, како и Cambridge University организира подготовки за полагање на меѓународно признати дипломи.

СТЕКНЕТЕ СЕ СО MEЃУНАРОДНО ПРИЗНАТА ДИПЛОМА FCE, PET, TOEFL, BEC, CAE …И ОСВОЈТЕ ГО СВЕТОТ ЗАЕДНО ЕДУ СПРИНГ!

Comments are closed.