Струмичани, еве како некогаш изгледаа влезниците за во струмичките дискотеки

Еве како некогаш изгледаа влезниците за во струмичките дискотеки Али Баба, Кинг, 1001 ноќ, Шери, Аполон, Биг Ф…

 

 

1014216_10201703548367328_253769233_n

Image 1 of 16

 

 

Благодарност до вредниот колекционер Живко Поповски :)

Comments are closed.