ЗОШТО АКАДЕМИЈА АБЦ?

         

Академија за Образование, Спорт и Култура АБЦ – Струмица  слави јубилеј од 20 години и е основана се со цел да пружи услуги со највисок квалитет во областа на јазичното образование со посебен акцент на практичната примена на знаењето на кандидатите. Услугите на Академија АБЦ ги користат и поедини компании, државни служби и други, а нивното задоволство и препорака на другите ја сочинуваат тајната  на успехот  на нашето училиште.

 

ЗОШТО АКАДЕМИЈА АБЦ?

АКАДЕМИЈА АБЦ ВИ НУДИ :

* Најголема понуда на курсеви за странски јазици во Струмица

* Настава по меѓународно признати програми

* Настава во модерно опремени простории во строгиот центар на градот (НУЦК Антон Панов , Дом на култура – Струмица)

* Можност за организирање  In house” курсеви

* Квалитетна едукација во мали групи по методот на Оксфордското образование

* Можност за студирање во Италија, Германија, Канада, Шпанија и други светски познати универзитети

* Уписот трае цела година

* Меѓународно признати сертификати

* Формирање на клуб АБЦ кој подразбира попуст до 40% за секој нареден упишен јазичен курс

* Фамилијарни пакети со 11,1% за секој нареден член од фамилијата

 

Изберете го и вие вашиот јазик ***станете и вие дел од најуспешните***

***ви ја откриваме тајната на славните***

Comments are closed.