ФОТО: Зошто е потребно да носите кацига додека возите мотор?

Еден среќник доживеал несреќа со својот мотор додека возел со 100км. час. Човекот носел кацига и еве што останало од неа. Сигурно ќе и биде цел живот благодарен.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕТЕ КАЦИГА ДОДЕКА ВОЗЕТЕ МОТОР.

 

Comments are closed.