ФОТО: Се асфалтират неколку улици во Струмица

Дел од улица Ѓорѓи Василев на потег од ул. Маршал Тито до Здравен Дом.

Кружен тек во градот кој ги поврзува булеварите ,,Климент Охридски” и булевар ,,Гоце Делчев”

Асфалтирање со втор слој асфалт на улица „Братство Единство”.

Comments are closed.