ФОТО: Улицата кај ,,Општината” со нов слој

Улица „Младинска“, и улицата „Герас Цунев“ на потегот од улицата „Сандо Масев“ до улицата „Боро Џони“ со нов асфалтен слој.

Се асфалтира вкупна површина од 774 метри квадратни, на којашто претходно беше изгребан стариот асфалтен слој. Овој градежен зафат чини 1.300.000 денари обезбедени од општинскиот буџет.

Comments are closed.