Струмичанец крадел низ Охрид

Д.М. (51) од Струмица вчера бил приведен од охридската полиција откако е фатен на дело при извршување на кражба во продажен објект.

Д.М. (51) од Струмица вчера бил приведен од охридската полиција откако е фатен на дело при извршување на кражба во продажен објект.

Comments are closed.