ОГЛАС: Печатница „3Д Биг Принт“ има потреба од работничка и работник

Печатница „3Д Биг Принт“ има потреба од работници со или без работно искуство

1-лице – машко- плата 25.000 ден без искуство – 40.000 ден со искуство за извршување на тековни работи во печатница, монтажа на рекламни фолии, монтажа на светлечки реклами, брендирање излози и церади.- возачка од Б-категорија задолжително!

1-лице – женско – за извршување на тековни работи во печатница и водење на онлајн продавници плата 25.000 ден – со искуство во Фотошоп 30.000. ден.- услов општо познавање за работа со компјутер – Facebook – Instagram.

Поради зголемен обем на работата, печатницата 3Д Биг Принт има потреба од двајца работници со или без работно искуство.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата. Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

Comments are closed.