Бесплатни дерматолошки прегледи од Клиника Жан Митрев по повод месецот на меланома

Клиника Жан Митрев спроведува бесплатни прегледи за превенција на меланома – канцер на кожа, во Скопје беа прегледани и советувани над 50 граѓани, аследната неделаеднодневни бесплатни прегледи ќе се прават во Битола и во Струмица.

Comments are closed.