ФОТО: Втор слој асфалт на патот кон селото Сачево во должина од 450 метри

Вчера беше поставен втор слој асфалт на патот кон селото Сачево во должина од 450 метри.

„Ни променливите временски услови не не попречуваат да се откажеме од нашиот план и дадениот збор. Градежната механизација денеска е на терен. Градежната офанзива ја започнавме со ставање втор слој асфалт на патот кон селото Сачево во должина од 450 метри. Работиме со многу љубов и со срце за нашата европска Струмица“, рече градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов.

Comments are closed.