Честитка од градоначалникот Костадин Костадинов по повод Меѓународниот ден на образованието

„Едно од основните човекови права е правото на образование. Користењето на тоа право е само еден од важните чекори кои водат до вистинските бенефити за развој на општеството. Да го унапредуваме образованието за да ни биде важна алатка за креирање на иднината. Честит нека е 24 јануари – Меѓународниот ден на образованието“, се вели во честитката од градоначалникот Костадин Костадинов по повод Меѓународниот ден на образованието.

Comments are closed.