ФОТО: Рехабилитација и проширување на регионалниот пат Муртино-Робово до спој со А4

Рехабилитација и проширување на регионалниот пат Муртино-Робово до спој со А4.

„Ветено-реализирано, рехабилитација и проширување на регионалниот пат Муртино-Робово до спој со А4. Заедно со Македонија пат“, рече градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов.

Comments are closed.