ФОТО: Учениците од ООУ „Сандо Масев“ од Струмица, денес беа учесници во активноста „Ден без автомобили“

Учениците од ООУ „Сандо Масев“ од Струмица, денес беа учесници во активноста „Ден без автомобили“ по повод светкиот ден без автомобили.

Учениците на овој настан учестуваат со своите наставниците по предметот Физичко и здравствено образование, Никола Џорлев и Зоран Јанков.

Comments are closed.