Јанко Мицев од СОУ „Никола Карев“ – „Градоначалник на еден ден“

Јанко Мицев, ученик во втора година во СОУ „Никола Карев“ денеска ја имаше честа да седне во градоначалничката фотелја на општина Струмица, а во рамките на заедничкиот проект со „Europe House Strumica“ – „Градоначалник на еден ден“.

Заедно со градоначалникот Костадин Костадинов денеска ги извршуваат планираните обврски во кабинетот и надвор од него.

Струмица е и останува Општина – пријател на младите.

Comments are closed.