ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА:Печатница „3Д Биг Принт“ има потреба од работник со или без работно искуство!

Поради зголемен обем на работата, печатницата 3Д Биг Принт има потреба од работник со или без работно искуство.

Плата без искуство:28,000-30.000 ден, Плата со искуство 35,000-40.000 ден.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

Comments are closed.