Поради отсранување дефект на водоводна мрежа, неколку улици во Струмица без вода

„Поради отсранување дефект на водоводна мрежа без вода од 09 до 11 часот ќе останат улиците Братство и Единство од Васил Сурчев до Младинска како и 4 Јули од Васил Сурчев до Братство и Едиство и дел од улицата Панче Пешев“, информираат од ЈПКД „Комуналец“ – Струмица.

Comments are closed.