ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА АГРОНОМ

МАРИЈУПХАРМА ДОО вработува Агрономи – насока полјоделство Кандидатите треба да имаат најмалку 3 години работно искуство, како агроном. За повеќе инфо 078 450 990

Comments are closed.