(ВИДЕО) Костадинов: Работиме на проекти од повеќе области и за сите целни групи

Потврдувајќи ја својата заложба за транспарентно и отчетно работење, градоначалникот Костадин Костадинов, денеска, одржа прес конференција на којашто информираше за дел од проектите кои започнаа во новата 2022 година.

Comments are closed.