ФОТО: Градоначалникот Костадинов денеска го посети Домот за стари лица и дневен центар „Отворено срце“

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска го посети Домот за стари лица и дневен центар „Отворено срце“ во близина на локалитетот „Цареви кули“.

Во пријатна атмосфера со кршење на лепче со паричка заедно ја одбележаа Старата Нова година.

Градоначалникот Костадинов на сите им посака многу здравје и убави моменти во Новата година.

Comments are closed.