ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работничка

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од работничка со или без работно искуство.\

Основно познавање на работа со компјутер и Ексел Фејсбук и Инстаграм задолжително!!

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

Comments are closed.