Во деновите на жалост ќе биде отворена Книга на жалост за граѓаните на Струмица

Во деновите на жалост поради трагедијата којашто се случи во Бугарија, а во која загинаа 46 македонски државјани, ќе биде отворена Книга на жалост за граѓаните на Струмица кои сочувствуваат со болката на семејствата.

Книгата на жалост ќе биде отворена во општинската зграда во времето од од 8 до 16 часот.

Comments are closed.