За пребрзо возење казнети 42 возачи во Струмица

На 11.10.2021 на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од дозволената. Притоа, биле констатирани 42 прекршоци за кои биле изречени соодветни санкции.

Comments are closed.