ФОТО: ТППЕ Струмица интервенираше на отстранување на паднато дрво на ул. Неретва во близина на Ловен дом

Струмичките пожарникари интервенираа на отстранување на паднато дрво на ул. Неретва во близина на Ловен дом.

„Денес, (недела) 10.10.2021 година, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 2 пожарникари – спасители интервенираше на отстранување на паднато дрво на ул.Неретва во близина на Ловен дом“, се вели во соопштението на ТППЕ Струмица.

Comments are closed.