Марјан Даскаловски носител на листата на СДСМ во Струмица

ОО СДСМ – Струмица ја објави својата листа на советници за локалните избори кои ќе се одржат на 17 октовмри. Листата е предводена од актуелниот претседател на советот на општина Струмица, Марјан Даскаловски.

Ова е целосната листа на СДСМ и коалицијата:

 1. Марјан Даскаловски
 2. Наташа Шапковска
 3. Зоран Костадинов
 4. Македонка Глигорова
 5. Абдуљ Амедов
 6. Дениза Стамболиева
 7. Борис Стојанов
 8. Елена Маѓеровска Паликарова
 9. Ице Беличев
 10. Танкица Митрева
 11. Ване Крстев
 12. Силвана Стојанова
 13. Александар Ненчев
 14. Мери Туџарова
 15. Ајати Ибраимов
 16. Нела Лазарова
 17. Страшо Јовов
 18. Павлинка Стојанова
 19. Столе Кавазов
 20. Софче Дончева
 21. Борче Стојчев
 22. Елена Китанова
 23. Митко Петров

Локалните избори ќе се одржат на 17 октомври, а во Струмица битката за градоначалник ќе ја водат СДСМ со Костадин Костадинов, ВМРО-ДПМНЕ со Жан Дрвошанов и ИНТЕГРА со Васе Витанов.

Comments are closed.