ВРАБОТУВАЊЕ: ТРИТЕРОЛ ИМА ПОТРЕБА ОД ВОЗАЧИ СО ,,Д”- КАТЕГОРИЈА

ТРИТЕРОЛ има потреба од возачи со положена ,,Д” категорија. Заинтересираните може да се јават на 075 278 775.

Comments are closed.