Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од два работници со или без работно искуство.

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од два работници со или без работно искуство.

Основно познавање на Фотошоп или работа со фолии ќе се смета за предност. (не е задолжително)

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

Comments are closed.