ФОТО: Фекалната канализација во населеното Банско се изведува според планираната динамика

Фекалната канализација во населеното Банско се изведува според планираната динамика.

Од планираните 18.000 метри досега се реализирани над 6.500 метри канализација комплет со шахти, или околу 38 проценти. Обезбедуваме квалитетни услови за живот во населените места, информираше градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски на социјалните мрежи.

Comments are closed.