Во Струмица повторно се вози брзо – четворица возеле со брзина помегу 30 и 50 километри на час над дозволената

СВР Струмица на 07.07.2021 презеде засилени мерки над возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од дозволената. Притоа биле констатирани 16 прекршувања на брзината, од кои четири возачи биле санкционирани поради управување со возило со брзина помегу 30 и 50 километри на час над дозволената. Констатираните прекршоци биле соодветно санкционирани.

Comments are closed.