,,БИСЕР” ВРАБОТУВА!!! ПОТРЕБНИ ПОВЕЌЕ РАБОТНИЦИ

Поради отварање на нов објект слаткарница-бурекчилница ,,Бисер” има потреба од повеќе работници на позиции:

-продажба

-производство

-возачи

-сметководител

Плата и услови одлични.

За повеќе информации тел:070636616

Comments are closed.