The Public вработува!!!

Ново во Струмица!

Струмица наскоро ќе го добие The Public Bar & Coffee кој се наоѓа во срцето на градот на самиот плоштад.

The Public вработува мотивирани и енергични членови на тимот:

Келнери/ки

Шанкер/ки

Менаџер/ка на смена

Со или без работно искуство.

Пријавување на телефон 075 692 300

Comments are closed.