ВИДЕО: Струмичките трап артисти Томи и Луми со нова песна и видео спот

Томи и Луми се млади струмичките трап артисти, кој подолго се занимаваат со ваков вид на музика, а пред неколку дена ја промовираа својата нова песна со видео спот.

Трапот последните години е многу активен на европската музичка сцена, а пополека започнува и кај нас.

Новата песна на Томи и Луми со видео спот:

Comments are closed.