Струмичката полиција казнила 45 лица

На 24.03.2021 во периодот од 07.00 до 13.00 часот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена акциска контрола над пешаци.  Притоа, биле откриени 45 прекршоци, од кои 15 по акциската контрола и 30 останат прекршоци, кои биле соодветно санкционирани.

Comments are closed.