ВРАБОТУВАЊЕ:БРОЛИНС АД Скопје има потреба од лице за продажба на осигурување

БРОЛИНС АД Скопје, осигурително брокерско друштво има потреба од вработени во продажба на осигурување, во своите подружници во Струмица и Битола.

Подружницата во Струмица на ул. Ленинова бр.80

Подружница во Битола на ул. Никола Тесла бр.53

Очекуваме кандидати со

 • работно искуство во продажба ( предност за кандидати со брокерска лиценца)
 • одлични комуникациски и организациски вештини
 • проактивност и самоиницијативност во работењето
 • позитивен став, тимски дух, желба за учење и постигнување успех
 • средно или високо образование
 • познавање на работа со компјутер, MS Office
 • возачка дозвола Б категорија

Работни задачи :

 • Административно работење со полиси
 • Градење и зголемување на свое портфолио на осигурување.
 • Одржување на состаноци со цел промовирање и продажба на осигурување, односно продажба на полиси од неживотно и животно осигурување согласно потребите на клиентот и анализа на истите.

Ви нудиме:

 • Динамична работа со клиенти. Фокусирани сме на градење долгорочни партнерски односи со клиентите, затоа вложуваме најмногу време за комуникација со нив. Довербата е наша најголема вредност.
 • Одлична средина и услови за работа со можност за одлична заработка
 • Вработување – на 40 часа неделно

ТАЈНАТА НА НАПРЕДУВАЊЕТО Е ДА ЗАПОЧНЕТЕ! – Mark Twain

Кратка биографија (CV), мотивациско писмо и останати документи (потврди, сертификати и стекнати лиценци) може да испратите на наведената адреса contact@brolins.mk

Comments are closed.