Зелениот пазар во ,,Глобал” почна со работа

📣По санирањето на штетите, од денеска повторно започна со работа зелениот пазар во трговскиот центар „Глобал“ и дел од дуќаните во внатрешниот дел, односно, делот којшто не беше опожарен, а интензивно се работи и на обновувањето во делот којшто беше најмногу зафатен од пожарот.

✅На сите коишто денеска се вратија на своите места им посакувам среќа и успех во работата, на останатите уште малку трпение, со желба несреќата од пред два месеци никогаш да не се повтори

Comments are closed.