Костадин Костадинов, Љупчо Николовски и Коциров денеска во посета на струмичкиот пазар„ЧЕШЕЛ“

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:;

Денеска со генералниот секретар Љупчо Николовски и претседателот на ЛК СДММ Струмица Стојан Коциров бевме да пазариме на пазарот чешел.

Како што си личи во Струмица, Сабота е пазарен ден 😀

Разговаравме со граѓаните и со продавачите за предизвиците со кои тие се соочуваат.

По пазарењето, заедно со претседателот на СДММ Марко Михаиловски имавме состанок со младите, на кој разговаравме за промените во СДСМ, за важноста на младите како мотор на партијата к за идните активности.

Comments are closed.