Општина Струмица ја одбележа 17-годишнината од смртта на поранешниот претседател Борис Трајковски

Пред споменикот „Македонија“ во големиот градски парк, денеска, општина Струмица ја одбележа 17-годишнината од смртта на поранешниот претседател на Република Македонија, Борис Трајковски. Од името на Општината свежо цвеќе пред споменикот положи градоначалникoт Коста Јаневски.

Comments are closed.