Александра Ристовска избрана за најуспешен тренер

Вечерва во Домот на АРМ во Струмица  се одржи традиционалната спортска манифестација „Избор на спортист на годината“. На манифестацијата беа избрани најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2020 година на општина Струмица.

Александра Ристовска од ЖФК ,,Тиверија” е избрана за НАЈУСПЕШЕН  ТРЕНЕР ВО МЛАДИ  КАТЕГОРИИ ВО КВАЛИТЕТЕН ЕКИПЕН СПОРТ

Comments are closed.