ЖФК Тиверија со најмногу награди на ,,Спортист на годината”

Вечерва во Домот на АРМ во Струмица  се одржи традиционалната спортска манифестација „Избор на спортист на годината“. На манифестацијата беа избрани најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2020 година на општина Струмица.

Членовите на ЖФК Тиверија освоија најголем број на награди од повеќе категории.

Comments are closed.