БОРИС СЕКУЛОВ избран за НАЈДОБАР СПОРТИСТ ВО МЛАДИ КАТЕГОРИИ ВО КВАЛИТЕТЕН ИНДИВИДУАЛЕН СПОРТ

Вечерва во Домот на АРМ во Струмица  се одржи традиционалната спортска манифестација „Избор на спортист на годината“. На манифестацијата беа избрани најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2020 година на општина Струмица.

БОРИС СЕКУЛОВ од ППК Астраион Мегаспин избран за НАЈДОБАР СПОРТИСТ ВО МЛАДИ КАТЕГОРИИ ВО КВАЛИТЕТЕН ИНДИВИДУАЛЕН СПОРТ

Comments are closed.