Владо Милев избран за спортист на годината во Струмица

Вечерва во Домот на АРМ во Струмица  се одржи традиционалната спортска манифестација „Избор на спортист на годината“. На манифестацијата беа избрани најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2020 година на општина Струмица. Покровители се градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина Струмица.

За спортист на годината беше избран Владо Милев, одбојкар од ,,Џио” Струмица.

Comments are closed.